MEYOK Koordinatörümüz Doç Dr. Zekeriya Işık Meslek Yüksekokullarının Tanıtımı Amacıyla Altaş TV ve TV52’de Programlara Katıldı

MEYOK Koordinatörümüz Doç Dr. Zekeriya Işık,  Altaş TV ve TV 52 televizyon kanallarına konuk oldu. Altaş TV’de Halil Aksu moderatörlüğünde gerçekleşen “Gündem Özel” programında ve Samet Yaşaryıldız moderatörlüğünde gerçekleşen “Gündem” Programında Hitit Üniversitesi ve Meslek Yüksekokulları ele alındı. Program konuğu olan Doç. Dr. Işık; Hitit Üniversitesini tercih etmek isteyen adayları Çorum’da ne tür imkânlar beklediği, Çorum’a gelen öğrenciler için   barınma ve konaklama olanakları, Meslek Yüksekokullarının genel yapısı, programları ve kampüs olanakları, yapılan mesleki eğitim faaliyetleri, yürütülen sosyal ve kültürel faaliyetler… gibi konularda genel bilgiler verdi.