Öğrencilerin İşletmelere Yerleştirilmesi Konusunda Toplantı Yapıldı

Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Doç. Dr. Zekeriya IŞIK Başkanlığında 3+1 İŞYERİ Uygulaması Eğitim Modeli çerçevesinde öğrencilerin işletmelere yerleştirilmeleri ile ilgili toplantı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleştirildi.  Toplantıya başkanlık eden Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Doç. Dr. Zekeriya IŞIK’ın yanı sıra Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sinan ÇALIŞKAN, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bölüm Başkanları katıldı.

Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bölüm Başkanları ile bir araya gelerek 3+1 İşyeri Uygulaması Eğitim Modeli kapsamında öğrencilerin işletmelere yerleştirilmeleri konusunda görüş alış verişinde bulunarak bir yol haritası belirlendi. Görüşme sonucunda işletmelerin www.muys.hitit.edu.tr adresinden kayıt olmaları için bölüm başkanlarının onlara destek olması ve Nisan ayı sonunda durum değerlendirmesi kararı alındı. Ayrıca 15 Mayıs 2019 tarihinde işletme-öğrenci eşleştirmesinin yapılması için bir araya gelinmesi kararlaştırıldı.