Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Can DOĞAN SBMYO Müdürü, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Doç. Dr.Zekeriya IŞIK’ı Ziyaret Etti

SBMYO Müdürü, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Doç. Dr. Zekeriya IŞIK toplantıda şunları kaydetti: “Meslek Yüksekokullarımızda geçilen, öğrencilerimizin bir dönem boyunca işletmelerde devlet teşvikleriyle çalışmalarına ve uygulama becerilerini geliştirmelerine imkan sağlayan İşyeri Uygulaması Eğitim Sistemi çerçevesinde öğrencilerimizi işletmelere, ofislere yerleştirmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda okulumuzu ziyaret eden, son derece verimli bir toplantı yaptığımız Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı'mız Ali Can DOĞAN ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.”

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanı Ali Can DOĞAN da Meslek Yüksekokullarında geçilen sistemin önemine işaret ederek odalarının her türlü desteğe hazır olduğunu kaydetti.