Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü Çorum SGK İl Müdürlüğü İle Bir Araya Geldi

HİTİT ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇORUM SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE BİR ARAYA GELDİ

3+1 İşyeri Uygulaması Eğitim Modeli kapsamında Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü ile Çorum SGK İl Müdürlüğü bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya, Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Doç. Dr. Zekeriya IŞIK, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Güngör KARAKAŞ, Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürü V. Ömer TÖK ve Öğr. Gör. Ercan ONAY katıldı.

Toplantıda, 3+1 İşyeri Uygulaması Eğitim Modeli kapsamında işbirliği konuları ele alınarak, Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde yeni açılan Sosyal Güvenlik Programı öğrencilerinin, Sosyal Güvenlik Kurumu'nda    uygulama yapması konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.