Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ile Öğrencilerin İşletmelere Yerleştirilmesi Hususu Görüşüldü

Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Arasında Öğrencilerin İşletmelere Yerleştirilmesi Hususu Görüşüldü

Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Doç. Dr. Zekeriya IŞIK, TSO Başkanı Çetin BAŞARANHINCAL ile 3+1 İşyeri Uygulaması eğitimi çerçevesinde öğrencilerin işletmelere yerleştirilmesi hususunu görüştüler.

Toplantıya Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Doç Dr. Zekeriya IŞIK, Çorum Ticaret Odası Başkanı Çetin BAŞARANHINCAL, Çorum Ticaret Odası Genel Sekreteri Murat ZEYBEL, Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Güngör KARAKAŞ, Öğretim Elemanları Selim ÖZDEM ve Mustafa ÇETİNKAYA katıldı.

Toplantıda, Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü ve Çorum Ticaret Odası Başkanlığı arasında 3+1 İşyeri Uygulaması Eğitim Modeli kapsamında öğrencilerin işletmelere yerleştirilmesi ve sistemin başarılı bir şekilde uygulanması için bir yol haritası belirlendi.