Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda 3+1 İşyeri Uygulamalarını esas alan Eğitim-Öğretim modeline geçiş süreci yapılan alt yapı çalışmalarıyla devam ediyor.

Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörü, Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya IŞIK başkanlığında yapılan toplantıya 3+1 Eğitim sisteminin başarıyla uygulandığı Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı, Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK da telekonferans yöntemiyle katıldı.

Eğitim-Öğretim programları, öğrencilerin İş Yeri Uygulamaları eğitiminde uygulanacak olan prosedürler, iş yerleriyle yapılacak olan protokollerin detaylarının görüşüldüğü toplantıda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonuna kadar gerekli teknik alt yapı çalışmalarının tamamlanacağı belirtildi.