İşletmede Mesleki Eğitim Kapsamında Koordinatörlüğümüz Ziyaretlerine Devam Ediyor

Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Songül Özüm’ü ve Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’yu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete MEYOK Koordinatörü ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Maraşlıoğlu, İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdülkadir Özdemir ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İhsan Çetin katıldı.Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında İşletmede Mesleki Eğitim (3+1) Modeli görüşüldü. Ayrıca Alaca’da faaliyet gösteren firmalardan “Başaran Torna Tarım Makinaları” yetkilileri Akif Kat ve Emre Kat ziyaret edildi.