3+1 İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamaları Eğitim Modeli Hizmet İçi Eğitim Toplantıları Sürüyor (16 Şubat 2023)

Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Doç. Dr. Zekeriya Işık’ın başkanlığında MEYOK Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Recep Çakar, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Maraşlıoğlu,  müdür yardımcıları, okul sekreterleri, ilgili programların bölüm başkanları,  koordinatörlükte görevlendirilen akademik ve idari personelin katılımıyla yapılan toplantıda İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamaları sisteminin iş akış süreci, her bir birimin görev ve sorumlulukları gibi hususlar ele alındı. Hizmet içi eğitimlerin Şubat ayı sonuna kadar her bir birimin ve görevlilerin muadilleriyle yapacağı toplantılarla sürdürülerek nihayete erdirilmesi, öğrencilerin işletmelere yerleştirilmesi işlemlerinin ise 2 Mayıs-16 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılması kararlaştırıldı.