MEYOK Müdürler Kurulu, İskilip Meslek Yüksekokulu’nda MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Zekeriya IŞIK’ın Başkanlığında Toplandı

MEYOK Müdürler Kurulu 29 Haziran 2021 Salı günü Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu’nda MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Zekeriya IŞIK’ın başkanlığında toplandı. Toplantıya, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk MARAŞLIOĞLU, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İhsan ÇETİN, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Güngör KARAKAŞ, İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir ÖZDEMİR, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Recep ÇAKAR, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Buğra BAĞCI katıldı. İskilip’te gerçekleştirilen toplantıda, Koordinatörlük Faaliyetleri ve Meslek Yüksekokulları’nın 2020-2021 Eğitim – Öğretim Yılında gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler ele alınarak, 2021-2022 Eğitim – Öğretim Yılında gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler, Reel Sektör - Kampüs Buluşmaları ve Değerler Eğitimi etkinlikleri üzerine görüşüldü.